Arcadia Industries

Arcadia Aerospace is onderdeel van Arcadia Industries. Onze missie is veiligheid, Europese defensie is onze prioriteit. Wij zijn leidende fabrikanten van onbreekbare, kogelvrije, anti-explosieve en complete waterdichte drones. Onze specialisatie is de ontwikkeling van unieke beveiliging, politie, militaire klasse, anti-terrorisme en spionage drones. We kunnen ook elke bestaande drone behandelen met onze Arcadia Nano-coatings om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Arcadia Aerospace maakt gebruik van de nieuwste vliegprogramma-technologie gecombineerd met kunstmatige intelligentie om slimme drones te maken die autonoom kunnen reageren op veranderingen in hun omgeving. Alleen de nieuwste geavanceerde high-definition camera’s worden gebruikt om de beste kwaliteit te garanderen. Onze camera’s zijn geschikt voor mapping, surveillance, crowd monitoring en detectie van bedreigingen. In het Europa van morgen is Arcadia Aerospace een betrouwbare bondgenoot in de strijd tegen misdaad en terrorisme en biedt het veiligheid voor Europese burgers.

We maken alle soorten drones, UAV’S, UAS en zelfs UFO’S. Arcadia Aerospace kan elk ontwerp maken zoals u dat wilt. Alles wordt gemaakt en geassembleerd in onze werkplaatsen waar ervaren vakmensen werken met alleen materialen van de hoogste kwaliteit. In het Arcadia Aerospace Lab werken onze ingenieurs aan de drones van de toekomst en ontwikkelen ze nieuwe ontwerpen en nieuwe technologieën.

Als je een wild ontwerp in gedachten hebt, of enig baanbrekend technologisch idee, heb je het juiste bedrijf gevonden om het te realiseren.

Share This