Drone-future

“Wij geloven dat DronePort het centrum zal worden van nieuwe initiatieven binnen de drone industrie in Europa en zelfs daarbuiten.”

Drone-future biedt een wereldwijde last mile-oplossing dat het transport met onbemande luchtvaartuigen (UAV) mogelijk maakt, van leverancier tot eindklant. Dit alles op een veilige, eenvoudige, kosten-efficiënte, unieke / ongeziene, betaalbare, realistische en comfortabele manier.

We bieden een unieke oplossing die compatibel is met allerlei soorten drones en bestaande (software) platforms. Drone-future biedt echt de ‘last mile’ oplossing voor pakket- en passagier bezorging door een eigen wereldwijd patent pending liftsysteem.

Drone-future heeft ervoor gekozen aanwezig te zijn op DronePort en daar hun bijkantoor te vestigen, omdat de beschikbaarheid van zoveel kennis en netwerk op één plek erg nuttig kan zijn voor drone-gerelateerde startups, zoals Drone-Future. DronePort biedt ook de gelegenheid voor Drone-future om de nodige feedback te ontvangen, en om zowel nationaal als internationaal visibiliteit te verkrijgen.

We zijn ervan overtuigd dat een plaats als DronePort een mooie meerwaarde en opportuniteit voor ons bedrijf zal creëren.

Share This