Senhive

“De strategische locatie van Droneport stelt onze internationale klanten in staat om live demo’s te organiseren en wordt onze gecentraliseerde “command & control” voor onze SEN-AIR-sensoren.”

Senhive, gespecialiseerd in missiekritieke communicatie- en sensorsystemen, zal een tweede kantoor op DronePort te Sint-Truiden, toevoegen: “We hebben Droneport geselecteerd om ons SEN-AIR-ecosysteem verder te ontwikkelen. SEN-AIR staat voor Audits, Integratie & R&D van C-UAV & UAV detectiesystemen.

De strategische locatie van Droneport stelt onze internationale klanten in staat om live demo’s te organiseren en wordt onze gecentraliseerde “command & control” voor onze SEN-AIR-sensoren. Na evaluatie van meerdere locaties realiseerden we ons dat een combinatie van laboratoria, B-VLOS-luchtruim en de moderne infrastructuur aangeboden door Droneport vrij uitzonderlijk en uniek is in Europa.

Het Senhive-team kijkt ernaar uit om hun internationale karakter verder te ontwikkelen in samenwerking met EUKA & Droneport.

 

+32 11 36 98 16

info@senhive.com

www.senhive.com

 

Share This