DronePort ontwikkelt een groot industriepark
met een specifieke focus op de luchtvaart- en drone industrie.
We verwelkomen graag bedrijven die actief zijn in deze branche
en die deel willen uitmaken van deze nieuwe ontwikkeling

Nieuwe dingen ontwikkelen in de ateliers, je zaak starten in de incubator,
je bedrijf uitbouwen in de kantoren. Wat je ook wil, DronePort is afgestemd op jouw noden!

ATELIERS

 

Level 0 van ons Campusgebouw biedt toegang tot verscheidene ateliers, met een oppervlakte van 31 tot 232 vierkante meter. Via dit level kan je ook de innovatieve drone-cage betreden, waar dronepiloten naar hartelust kunnen experimenteren.
Lunchen of elkaar ontmoeten kan ook op het gelijkvloers in het DronePort restaurant, waarvan het prachtige design zowel campusbewoner als bezoeker zal kunnen bekoren.

INCUBATOR

 

Op niveau 1 vinden we de DronePort Incubator, die een innovatieve en inspirerende ruimte biedt aan startups en groeiende bedrijven en als broedplaats fungeert voor nieuwe luchtvaartideeën en -technologieën. Onze incubator biedt individuele Incubator Seats, voor 48 toekomstige startup-medewerkers. Daarnaast kunnen drie Incubator Kantoren van 50 vierkante meter worden gehuurd voor maximaal zes personen per kantoor. Er is ook voldoende ruimte voor vergaderingen in de Incubator Vergaderzalen. Maak het jezelf gemakkelijk in een van onze vergaderruimtes voor een creatieve brainstorm, of bespreek jouw ambitieuze ideeën in één van onze vergaderruimten.

KANTOREN

 

Is DronePort dé plek voor jouw innovatieve luchtvaartbedrijf, maar heb je meer ruimte nodig om jouw werknemers te huisvesten? Dan is niveau 2 van ons Campusgebouw de plek voor jou! Met zeven kantoren, van 51 tot 323 vierkante meter, is er genoeg ruimte voor jouw bedrijf om deel uit te maken van onze DronePort-community.

CAMPUS VERGADERZALEN

 

Wil je jouw vergadering houden in een innovatieve omgeving met een inspirerende kijk op onze start- en landingsbaan? Bij DronePort kan je een van de ruime Campus Vergaderzalen op niveau 1 huren. Het frisse ontwerp en het adembenemende uitzicht zullen jouw vergadering zeker dat ietsje extra geven. Cateringopties zijn beschikbaar, afhankelijk van de behoeften.

Share This