General Atomics – Blue Magic Belgium

DronePort is blij te kunnen melden dat General Atomics Aeronautical Systems Inc. (GA-ASI) opnieuw zijn Blue Magic Belgium-evenement zal organiseren in september 2021. Voortbouwend op het succes van Blue Magic Belgium de afgelopen twee jaar, zal GA-ASI gebruik maken van dit evenement om haar Business-to-Business-samenwerking met de Belgische industrie verder uit te breiden om de nieuwste technologieën voor de MQ-9B SkyGuardian® te verder aan te scherpen.

Als uw bedrijf of organisatie geïnteresseerd is om bij te dragen aan de vooruitgang van RPAS-technologie voor de Belgische Defensie en daarbuiten, moedigt GA-ASI u aan om een dossier in te dienen. Indien het dossier geselecteerd wordt om deel te nemen aan Blue Magic Belgium, wordt u uitgenodigd om ons evenement bij te wonen in DronePort in Sint-Truiden op 15 en 16 september 2021. Tijdens het evenement krijgt uw bedrijf de gelegenheid om technische experts van GA-ASI te ontmoeten en uw capaciteiten en producten voor te stellen die kunnen worden toegepast op de lijn van ISR-gerelateerde producten en diensten van GA-ASI.

GA-ASI is geïnteresseerd in ontmoetingen met Belgische bedrijven die technologieën en producten ontwikkelen die toepasbaar zijn op de volgende gebieden:

– Cutting-Edge Engineering Technologies related to Medium Altitude, Long Endurance (MALE) RPAS
– State-of-the-art Innovative Manufacturing developments related to MALE RPAS
– Sensor data processing, automation, utilization & distribution technology developments
– Air Space Integration technologies and developments related to MALE RPAS

Deze evenementen worden georganiseerd op:

1. Woensdag 15 september – DronePort Campus, Sint-Truiden
2. Donderdag 16 september – DronePort Campus, Sint-Truiden

U wordt uitgenodigd om een ​​verzoek tot deelname in te dienen door het aanvraagformulier voor deelname aan het evenement in te vullen op: https://ga-asi.com/blue-magic-belgium-2021/. Verzoeken worden geaccepteerd van 3 mei tot 30 juni 2021. Deze evenementen zijn enkel toegankelijk voor Belgische bedrijven. Bedrijven die een verzoek tot deelname hebben ingediend, worden beoordeeld door GA-ASI. Degenen die zijn geselecteerd om de mogelijkheden van hun bedrijf te bespreken, ontvangen een formele uitnodiging met details over het evenement en een tijd om de deskundigen van GA-ASI te ontmoeten. Bekijk de GA-ASI-overzichtspresentatie voordat u uw deelnemingsverzoek indient. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar GA-ASI op BlueMagicBelgium@GA-ASI.com

20190516 General Atomics @ DronePort

Datum

15 - 16 sep 2021
Expired!

Tijd

8:00 am - 6:00 pm

Locatie

Geen onderdeel van een categorie
DronePort

Organisator

DronePort

Other Organizers

General Atomics
General Atomics
Website
http://www.ga.com/

Follow Us