switch

SWITCH Apero – Sessie 5

switch

 

Wat?

Binnen het ESF SWITCH project is EUKA, samen met Hogeschool PXL, expertisecentrum Innovatief Ondernemen, op zoek naar een nieuwe manier van werkplekleren.  Binnen dit pioniersproject worden switch-trajecten op maat uitgewerkt en krijgen werknemers en zelfstandigen de kans om tijdelijk mee te draaien in een andere jobcontext, om daar nieuwe competenties onder de knie te krijgen.

Met middelen van ESF (Europees Sociaal Fonds) werd in 2019 het juridisch en praktisch kader uitgewerkt om het switchen mogelijk te maken.  Gedurende 2019 werden reeds verschillende bedrijven uit de drone industrie, bouw-, landbouw- en veiligheidssector bevraagd om zo op zoek te gaan naar de juiste matches tussen de aanwezige en de gevraagde competenties.

In 2020 worden de SWITCHES doorgevoerd op maat van de bedrijven.

Tijdens dit SWITCH APERO event wordt een update van het project gegeven maar gaan we ook nog op zoek naar nieuwe mensen en bedrijven om nieuwe matches te vinden en uit te voeren!

Nog niet in het project gestapt, maar wel nieuwsgierig?

Wanneer je je aanmeldt via het invulformulier zal Vera Hoogsteyns (Hogeschool PXL – Onderzoekscentrum Innovatief Ondernemen) contact met je opnemen om het project wat meer te kaderen en om met je te bekijken hoe het een meerwaarde voor je kan bieden.

Meer uitleg over het project kan je hier raadplegen.

Inschrijvingen

SWITCH - Apero

 

Datum

22 sep 2020
Expired!

Tijd

4:30 pm - 6:00 pm

Labels

Infosessie
DronePort

Locatie

DronePort
Sint-Truiden
EUKA

Organisator

EUKA
Telefoon
+32 11 46 00 63
Email
info@euka.org
Website
https://euka.org/

Other Organizers

Hogeschool PXL
Hogeschool PXL
Telefoon
+32 11 77 55 55
Email
pxl@pxl.be
Website
https://www.pxl.be/

Follow Us

Reactie verzenden