EUKA / Flanders Make en DronePort zijn eind vorig jaar gestart met een vernieuwde versie van het gekende DronePort Café. Om wille van de huidige corona-maatregelen zetten ze het concept tijdelijk om in een maandelijkse digitale netwerksessie. Tijdens deze online netwerksessies van iets meer dan een uurtje zullen telkens drie toonaangevende dronebedrijven hun organisatie en/of enkele use cases toelichten.

Intouch, CodeGorilla en Active Drone Security Solutions waren op 23 februari aan de beurt. Herbekijk hieronder de volledige sessie en laat je inspireren door deze succesvolle dronebedrijven. Om af te sluiten is er nog een bedrijfspresentatie van Tekuma.tech, een Australische ontwikkelaar van een ‘freedom control orb module for drones’, gevolgd door een open discussie. De volgende sessie vindt plaats op 30 maart 2021. Dan zijn Skeydrone, Port of Antwerp en Crossroad Communications aan de beurt.

Webinar recording

In deze video kan je het volledige webinar herbekijken. Klik op de verschillende hoofdstukken om snel door te spoelen naar de presentatie die je wilt bekijken. De video mag gedeeld worden, maar enkel via de embedded code of via de knoppen onder de video. De opname downloaden of recorden en verspreiden via eigen kanalen is niet toegestaan.

Share This