EUKA / Flanders Make en DronePort zijn eind vorig jaar gestart met een vernieuwde versie van het gekende DronePort Café. Om wille van de huidige corona-maatregelen zetten ze het concept tijdelijk om in een maandelijkse digitale netwerksessie. Tijdens deze online netwerksessies zullen telkens drie toonaangevende dronebedrijven hun organisatie en/of enkele use cases toelichten.

Skeydrone, Port of Antwerp en Crossroad Communications waren op 23 februari aan de beurt. Herbekijk hieronder de volledige sessie en laat je inspireren door deze succesvolle dronebedrijven. Om af te sluiten is er nog een bedrijfspresentatie van Volocopter, een Duitse ontwikkelaar van air taxis, gevolgd door een open discussie. De volgende sessie vindt plaats op 18 mei 2021. Dan zijn Skeydrone, Port of Antwerp en Crossroad Communications aan de beurt.

Webinar recording

In deze video kan je het volledige webinar herbekijken. Klik op de verschillende hoofdstukken om snel door te spoelen naar de presentatie die je wilt bekijken. De video mag gedeeld worden, maar enkel via de embedded code of via de knoppen onder de video. De opname downloaden of recorden en verspreiden via eigen kanalen is niet toegestaan.

Share This