Op zondag 1 december verruilde Sinterklaas zonnig Spanje voor een zeer koud België en arriveerde per heli op DronePort waar ongeveer 50 enthousiaste kinderen hem warm verwelkomden.

Het was een zeer vroege en koude zondagochtend wanneer de eerste kinderen en hun families op DronePort arriveerden om deel te nemen aan het Sint-event, georganiseerd door DronePort Cuisine. Alle families keken ernaar uit om te genieten van een heerlijk zondags ontbijtje in de gezellige Cuisine en om de aankomst van Sinterklaas per heli te bewonderen.

Rond 9u30 zorgde de naderende helikopter voor enthousiast rondspringende kinderen en toen Sinterklaas en Zwarte Piet arriveerden op de Campus, gaf het publiek hen een warm welkom.

Nadat iedereen de gelegenheid had gehad om hun wenslijstje aan de Sint door te geven en nadat alle brave kindjes hun zakjes vol snoep en speelgoedjes hadden gekregen, konden de kids ook drone fun gaan beleven in het Auditorium, ondersteund door TechLegends.

Deze vrolijke zondagochtend eindigde in schoonheid toen een drone nog net voor het vertrek van de Sint in DronePort Cuisine arriveerde om een speelgoedbeer af te leveren dat Zwarte Piet was vergeten in Spanje.

Met de medewerking van:
Robby Moers – Helicopter Flights
TechLegends – Kids Drone Workshops
SkyMedia – Drone Flights Saint Nicholas

20191201 - Aankomst Sint DronePort
Share This