Wat is de impact van drones op de toekomstige bedrijfsvoering? Wat zijn de mogelijkheden, de voordelen, en hoe kunnen we deze technologie efficient introduceren en managen binnen het bedrijf? Dit was reeds genoeg voer voor een interessante discussie tijdens een sessie van de VKW Limburg Werkgroep Management op 13 juni 2019 te DronePort.

Op woensdagavond 13 juni verwelkomde DronePort CEO Mark Vanlook voor de tweede keer een werkgroep van VKW Limburg voor een toelichting over de impact van de zich steeds sterker ontwikkelende en manifesterende drone-industrie.

Er werd aan de hand van een inspiratievolle presentatie ingegaan op de mogelijke drone-toepassingen die een gunstig effect kunnen hebben op de kost, duurzaamheid en snelheid van veel bedrijfsactiviteiten en dit binnen diverse sectoren.

Uiteraard kwamen ook vragen over de invloed van deze innovatie op het maatschappelijke aspect en de nog heersende beperkingen door de huidige wetgeving aan bod waarover uitgebreid kon worden gereflecteerd.

Deze inspirerende sessie werd vervolgd met een rondleiding doorheen de imposante DronePort-campus en incubator waarbij de aanwezigen een mooi zicht kregen op de mogelijkheden van deze infrastructuur, en afgesloten met een verkwikkende netwerk drink in DronePort Cuisine.

Share This